‘Vete’ by Eriksen Skajaa Architects

'Vete' by Eriksen Skajaa ArkitekterThe project ‘Vete’ designed by Eriksen Skajaa Architects is for a new visitor centre and cafe located in Gulating court, Norway.

Visitors arrive at the ground floor where there is an information desk and a café. From the ground visitors move up into the house through the different parts of the exhibition before arriving at the roof where there is a view across the fjord.

Advertisements
Comments
One Response to “‘Vete’ by Eriksen Skajaa Architects”
  1. lasesana says:

    I don’t know why, but it kind of reminds me of the house in Beetlejuice 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: